EVIGHEDS
SPINAT
ERBETTE
40 DKK

På lager

GAMMEL ARVESORT

Økologiske frø

Vores store hitter i køkkenhaven, som giver os spinat året igennem. Den er nu mere en bladbede end en spinat, men den smager som spinat. Den er SÅ taknemmelig, og er sprød, grøn og saftig. Når du først har plantet evighedsspinat (Erbette) i din have, så undrer du dig over hvordan du har kunne undvære denne fabelagtige afgrøde. Erbette er MEGET nem at fremdrive.

Råd: Når den går i blomst, så klip hele blomsten af - på den måde opnår du en meget bedre høst. Planter der bliver stående, vil blive ved med at skyde. For tidlig såning kan medføre at den går i blomst, fortvivl ikke – skær dem væk. Det er i blomsten at frøene sidder, så de kan tørres og gemmes til gensåning. Klip hele stænglen af med blomster og hæng den til tørre.

Såning: Fra april og frem -eller forkultiver i drivhus i små potter. Erbetten er selvsående, men du kan sagtens hjælpe den på vej, ved at genså sidst på sommeren. Vi har med stor succes sået Erbette i marts i drivbænken, og gensået igen til august. På den måde har du spinat hele året.

Høst og spis: Spis den hele året, Erbetten skal lige have fat, men når den først gror – så gror den til. Nye mindre skud smager også rigtigt dejligt.

Glæd dig.

Ca. 250 frø i bæredygtig papirspose
Gode naboplanter:
Jordbær, kartoffel, kål...